17 | Phat priew wan | Sursød sauce med kylling, løg, forårsløg, grøntsager og ananas | kr. 102,00 |
18 | Phat nam wan hoi | Stegt oksekød i østerssauce med champignon, løg, forårsløg og broccoli |
kr. 102,00 |
19 | Phat pak | Stegt kylling med mixed grøntsager i soyasauce Ekstra cashewnødder – kr. 20,00 |
kr. 102,00 |
21 | Phat ga pau ** | Kylling stegt med chili, hvidløg, løg, peberfrugt og basilikum | kr. 102,00 |
22 | Phat kieng * | Stegt oksekød med ingefær, løg og grøntsager | kr. 105,00 |
24 | Pa naeng karry * | Kylling eller oksekød i panaeng karry udrørt i kokosmælk med gulerødder, peberfrugt og limeblade |
kr. 110,00 |
25 | Kaeng khiew wan ** | Kylling eller oksekød i grøn karry udrørt i kokosmælk med bambusskud, thailandske auberginer, bønner, peberfrugt og sød basilikum |
kr. 110,00 |
26 | Kaeng pet * | Kylling eller oksekød i rød karry udrørt i kokosmælk med bambusskud, thailandske auberginer, bønner, peberfrugt og sød basilikum |
kr. 110,00 |
27 | Kaeng kari | Kylling eller oksekød i gul karry udrørt i kokosmælk, gulerødder, løg, forårsløg og ristede cashewnødder |
kr. 115,00 |
28 | Kaeng massaman | Syd-thailandsk massaman karry i kokosmælksauce, kartofler, løg og cashewnødder – med kylling eller oksekød |
kr. 115,00 |